Enerverende jeugdvoetbaldagen in Leiden

Gepubliceerd op 4 mei 2019 om 12:00

Tijdens de meivakantie zijn de jeugdvoetbaldagen bij  Lugdunum zeer in de smaak gevallen.

 

Heel veel voetbalplezier werd er beleefd door groot aantal kinderen aan de  Jeugdvoetbaldagen bij Lugdunum.

Bij Lugdunum is de jeugd een belangrijk speerpunt. Dus jeugdvoetbalactiviteiten spelen daarbij een belangrijke rol. Dankzij de kwalitatieve benadering van de trainersstaf van www.jeugdvoetbalopleiding.nl, leek het voor de kinderen alsof zij als echte profvoetballers werden behandeld. De doelstelling van de jeugdvoetbaldagen is om de deelnemers een afwisselend en uitdagend programma te bieden met veel trainingen volgens de Wiel Coerver methode en diverse wedstrijdgerichte vormen. 

 

In de pauze was er een smakelijke lunch en een spannende voetbalquiz en in de middag werden er veel uitdagende wedstrijdvormen gespeeld met veel beleving.

 

Deze intensieve en afwisselende jeugdvoetbaldagen werden door de deelnemers als zeer plezierig en uitdagend ervaren. Tot slot ontvingen alle deelnemers een leuk aandenken. Gezien het grote plezier en de beleving zijn deze jeugdvoetbaldagen bij Lugdunum onder leiding van Jeugdvoetbalopleiding volledig in de smaak gevallen.

 

Verenigingen die belangstelling hebben in geheel verzorgde jeugdvoetbaldagen kunnen nadere informatie verkrijgen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.