Zeer geslaagde jeugdvoetbaldagen bij vv Kapelle

Gepubliceerd op 4 mei 2019 om 11:53

Tijdens de meivakantie kon de jeugd zich weer volledig uitleven tijdens de jeugdvoetbaldagen bij vv Kapelle.

 

Alle kinderen beleefden twee enerverende jeugdvoetbaldagen, tijdens deze meivakantie, waarbij de succesbeleving centraal stond. vv Kapelle hecht veel waarde aan haar jeugdspelers en activiteiten in vakanties sluiten daar volledig op aan.

 

Dankzij de geweldige medewerking vooraf en gedurende de jeugdvoetbaldagen vanuit vv Kapelle is dit evenement een groot succes geworden en toonde

zowel de kinderen als de ouders zich zeer enthousiast.

 

Dankzij de kwalitatieve benadering van de trainersstaf van Jeugdvoetbalopleiding, leek het voor de kinderen alsof zij als echte profvoetballers werden behandeld. De doelstelling van de jeugdvoetbaldagen is om de deelnemers een afwisselend en uitdagend programma te bieden met veel trainingen volgens de Wiel Coerver methode en diverse wedstrijdgerichte vormen. Jeugdvoetbalopleiding is landelijk actief bij een toenemend aantal

verenigingen.

 

Tot slot ontvingen alle deelnemers een leuk aandenken. Hierna gingen alle deelnemers, na een veelzijdig programma, moe maar voldaan huiswaarts.

 

Verenigingen die ook belangstelling hebben in geheel verzorgde jeugdvoetbalactiviteiten kunnen nadere informatie verkrijgen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.