Jeugdvoetbaldagen bij RCSV Zestienhoven groot voetbalfeest!

Gepubliceerd op 4 mei 2019 om 13:25

Heel veel voetbalplezier werd er beleeft door groot aantal kinderen aan de Jeugdvoetbaldagen bij RCSV Zestienhoven.

 

Bij RCSV Zestienhoven is de jeugd een belangrijk speerpunt. Dus jeugdvoetbalactiviteiten spelen daarbij een belangrijke rol. Dankzij de kwalitatieve benadering van de trainersstaf van www.jeugdvoetbalopleiding.nl, leek het voor de kinderen alsof zij als echte profvoetballers werden behandeld.

 

De doelstelling van de jeugdvoetbaldagen is om de deelnemers een afwisselend en uitdagend programma te bieden met veel trainingen volgens de Wiel Coerver methode en diverse wedstrijdgerichte vormen. Voor de jeugdkeepers was een specifiek trainingsprogramma onder leiding van een deskundige keeperstrainer.

 

In de pauze was er een smakelijke lunch en een spannende voetbalquiz. In de middag veel uitdagende wedstrijdvormen met veel beleving.

 

Deze intensieve en afwisselende jeugdvoetbaldagen werd door de deelnemers ervaren alsof zij een dag als profvoetballer leefden. Tot slot ontvingen alle deelnemers een leuk aandenken. Gezien het grote plezier en de beleving is deze jeugdvoetbaldagen zeer in de smaak gevallen.

 

De kinderen gingen ,na afloop, moe maar voldaan huiswaarts.

 

Verenigingen die belangstelling hebben in een geheel verzorgde jeugdvoetbaldagen kunnen, vrijblijvend, contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.