Interne jeugdtrainerscursus bij W.V.V.'67

Gepubliceerd op 22 oktober 2019 om 10:40

Omdat W.V.V.'67 veel waarde hecht aan haar jeugdopleiding zal er binnenkort een interne jeugdtrainerscursus plaatsvinden.

 

De organisatie is in handen van www.jeugdvoetbalopleiding.nl. Het gaat om collectieve scholing van alle jeugdtrainers waardoor de onderlinge samenhang en uitwisseling van kennis als een eenduidige werkwijze voor de totale opleiding van onze jeugdspelers kan zorgdragen.

 

GROTE VOORDELEN:

- Dankzij de clubspecifieke benadering is er sprake van maatwerk.
- De scholing is op de eigen locatie
- Gekozen wordt voor een interactieve werkwijze.
- Praktijkgericht
- Laagdrempelig: iedere trainer kan hier mee aan de slag.
- De saamhorigheid en de eenduidigheid vergroot enorm.
- Motivatie en betrokkenheid jeugdtrainers neemt toe.
- Nieuwe inspiratie voor iedere jeugdtrainer.

 

ZIE FILMBEELDEN https://youtu.be/oTEz1FJ9O5w


Dankzij de pragmatische en interactieve benadering zullen alle deelnemers de scholing is plezierig en zinvol ervaren. Via een dynamische opzet kunnen zowel de onervaren trainers zich ontwikkelen, maar ook gekwalificeerde oefenmeesters zullen via de moderne visie van de docent nieuwe inzichten opdoen. Groot voordeel om alle jeugdtrainers gezamenlijk te scholen dat de totale jeugdopleiding van de vereniging hierdoor eenduidiger kan groeien naar het gewenste niveau dat nodig is om alle jeugdspelers optimaal op te leiden. Alle cursisten ontvangen heel veel oefenstof om structureel op een succesvolle wijze de training van de jeugd te kunnen verzorgen.

 

Verenigingen die meer willen weten over de scholingsmogelijkheden kunnen contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl