Interne jeugdtrainerscursus bij RKVV ELI

Gepubliceerd op 3 oktober 2019 om 11:09

Het Brabantse RKVV ELI is volledig overtuigd dat scholing van haar jeugdtrainers noodzakelijk is om de jeugdopleiding optimaal te kunnen laten verlopen.

 

De jeugdopleiding op basis van een groep vrijwilligers vraagt structuur en begeleiding. Daarom is collectieve scholing van de totale jeugdtrainersstaf een ideale manier om visie en beleid te vertalen naar de praktijk. Dankzij een clubspecifieke scholing op uw eigen locatie voor alle jeugdtrainers zal de betrokkenheid en het totale niveau aanzienlijk worden vergroot. Het niveau van het jeugdkader bepaalt immers het niveau van de jeugdopleiding en vooruitgang zorgt voor meer motivatie.


Jeugdvoetbalopleiding is landelijk actief bij een toenemend aantal verenigingen. Wat de meeste verenigingen zeer aanspreekt aan de cursus is het zelf bepalen van het deelnemersaantal (zonder extra kosten) en de organisatie op de eigen locatie. Samen met de beleidsbepalers van de vereniging kiezen wij voor maatwerk. Het uitgangspunt bij de interne trainerscursus is een interactieve benadering waarbij de totale jeugdopleiding van de betrokken vereniging centraal staat.


Dankzij de pragmatische en interactieve benadering zullen alle deelnemers de scholing als plezierig en zinvol ervaren. Via de dynamische opzet kunnen zowel de onervaren trainers als de gekwalificeerde oefenmeesters zich ontwikkelen en nieuwe inzichten opdoen. Een groot voordeel voor het gezamenlijk scholen van alle jeugdtrainers is dat de totale jeugdopleiding eenduidiger kan groeien naar het gewenste niveau dat nodig is om alle jeugdspelers optimaal op te leiden.


De interne jeugdtrainerscursus is een driedeling programma waarbij alle jeugdtrainers van de vereniging kunnen deelnemen (zonder extra kosten per deelnemer). De cursus wordt afgesloten met een certificaat voor alle deelnemers. Daarnaast ontvangt de vereniging een oefenstofboek  en het complete trainingsjaarplan.


VOORDELEN:
- Het is clubspecifiek
- Maatwerk wordt geboden
- Voor alle jeugdtrainers voor een aantrekkelijke prijs
- ZELF TE BEPALEN AANTAL CURSISTEN!
- Laagdrempelig
- Vergrootte betrokkenheid van alle jeugdtrainers
- Het technisch beleid en de visie van de vereniging wordt door Jeugdvoetbalopleiding verwerkt in het cursusprogramma.


Mocht ook uw vereniging belangstelling hebben in scholing op uw vereniging voor een onbeperkt aantal jeugdtrainers van uw club neem dan gerust, vrijblijvend, contact met ons op via: info@jeugdvoetbalopleiding.nl