Enerverende jeugdvoetbaldagen tijdens de herfstvakantie

Gepubliceerd op 26 oktober 2019 om 15:03

Tijdens de herfstvakantie zijn de jeugdvoetbaldagen, van jeugdvoetbalopleiding  zeer in de smaak gevallen.

Heel veel voetbalplezier werd er beleefd door groot aantal kinderen aan de Jeugdvoetbaldagen .

Dankzij de ondersteuning van de verenigingen kon er optimaal georganiseerd worden met de jeugd als grote winnaar.  Dit maal werd nauw samengewerkt met:
- SC Spirit'30 ( Hoogkarspel)
- Altior ( Langeraar)
- Soccer Boys ( Bleiswijk)
- ESTO ( Bodegraven)

Bij diverse clubs is de jeugd een belangrijk speerpunt. Dus jeugdvoetbalactiviteiten spelen daarbij een belangrijke rol. Dankzij de kwalitatieve benadering van de trainersstaf van www.jeugdvoetbalopleiding.nl, leek het voor de kinderen alsof zij als echte profvoetballers werden behandeld. De doelstelling van de jeugdvoetbaldagen is om de deelnemers een afwisselend en uitdagend programma te bieden met veel trainingen volgens de Wiel Coerver methode en diverse wedstrijdgerichte vormen.  In de pauze was er een smakelijke lunch en een spannende voetbalquiz. 

Deze intensieve en afwisselende jeugdvoetbaldagen werd door de deelnemers als zeer plezierig en uitdagend ervaren. Tot slot ontvingen alle deelnemers een leuk aandenken.
Gezien het grote plezier en de beleving zijn deze jeugdvoetbaldagen onder leiding van Jeugdvoetbalopleiding volledig in de smaak gevallen.

Verenigingen die ook belangstelling hebben in geheel verzorgde jeugdvoetbaldagen onder deskundige leiding kunnen, vrijblijvend contact met ons opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl 


«   »