Interne jeugdtrainerscursus bij SC Westervoort slaat aan

Gepubliceerd op 28 november 2019 om 14:07

De jeugdtrainersstaf van SC Westervoort heeft de afgelopen periode clubspecifieke scholing genoten via de interne jeugdtrainerscursus.

Als grote voordeel werd door de jeugdtrainers ervaren dat deze driedelige jeugdtrainerscursus volledig was afgestemd op de wensen en behoeften van de jeugdtrainers zelf.


Ook de interactieve benadering en de praktijkgerichte opzet sprak aan. De beleidsbepalers van SC Westervoort hebben bewust voor deze interne scholing gekozen omdat deze collectieve impuls de totale jeugdopleiding op een hoger peil brengt.

Doelstelling van SC Westervoort is om uit te groeien tot een gestructureerde jeugdopleiding waarbij zowel jongens als meisjes veel plezier en progressie beleven dankzij goede geschoolde jeugdtrainers. Het bestuur is overtuigd dat de ingeslagen weg dient te worden voortgezet om de jeugdopleiding verder te optimaliseren middels scholing van het jeugdkader.

Dankzij deze professionele ondersteuning is SC Westervoort hard op weg om uit te groeien tot een vitale jeugdopleiding.

De vereniging is voornemens om na de winterstop een nieuwe jeugdtrainerscursus te laten plaatsvinden om de stijgende lijn uit te bouwen.

Verenigingen die meer willen weten over het vitaliseren van de eigen jeugdopleiding kunnen vrijblijvend nadere informatie verkrijgen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl