Interne jeugdtrainerscursus bij SV ONDO

Gepubliceerd op 27 november 2019 om 14:11

SV ONDO wil dankzij de interne jeugdtrainerscursus meer structuur binnen de jeugdopleiding realiseren.

SV ONDO, uit Heusden, staat bekend als een vereniging met een actief jeugdbeleid waardoor de jeugd alle prioriteit krijgt.


De interne jeugdtrainerscursus is noodzakelijk om de kwaliteit van de jeugdtrainers te ontwikkelen op een wijze die aansluit bij de visie en de clubcultuur.

De organisatie is in handen van www.jeugdvoetbalopleiding.nl

Het gaat om collectieve scholing van alle jeugdtrainers waardoor de onderlinge samenhang en uitwisseling van kennis als een "rode draad" door de totale opleiding van de jeugdspelers kan ontstaan. Dankzij de pragmatische en interactieve benadering zullen alle deelnemers de scholing is plezierig en zinvol ervaren. Via een dynamische opzet kunnen zowel de onervaren trainers zich ontwikkelen, maar ook gekwalificeerde oefenmeesters zullen via de moderne visie van de docenten nieuwe inzichten opdoen. 

Groot voordeel om alle jeugdtrainers gezamenlijk te scholen dat de totale jeugdopleiding van de vereniging hierdoor eenduidiger kan groeien naar het gewenste niveau dat nodig is om alle jeugdspelers optimaal op te leiden. Alle cursisten ontvangen heel veel oefenstof om structureel op een succesvolle wijze de training van de jeugd te kunnen verzorgen. 

Jeugdvoetbalopleiding is landelijk actief bij een toenemend aantal verenigingen op een wijze die volledig aansluit bij de wensen en behoeften van de club.

 

Verenigingen die belangstelling hebben in specifieke scholing van jeugdtrainers kunnen, vrijblijvend, contact opnemen via  info@jeugdvoetbalopleiding.nl.