Interne jeugdtrainerscursus bij Be Fair

Gepubliceerd op 13 december 2019 om 13:50

Be Fair wil haar jeugdopleiding een impuls bieden door scholing voor haar jeugdtrainers.

Jeugdvoetbalopleiding speelt bij de invulling van deze unieke interne scholing altijd volledig in op de specifieke wensen van de beleidsbepalers.


De club staat volledig centraal om te kunnen komen tot maatwerk! Verenigingen die in staat alle jeugdspelers een opleiding te bieden die voldoet aan de wensen van de kinderen en de ouders is afhankelijk van het niveau van de jeugdtrainers en leiders.


Als deze op een hoger niveau kunnen worden gebracht dankzij gerichte scholing stijgt de kwaliteit van de jeugdopleiding van de vereniging met sprongen.

 

Be Fair, uit Waddinxveen, heeft er voor gekozen om haar jeugdtrainersstaf te laten scholen via de interne jeugdtrainerscursus. De vereniging hecht veel waarde aan scholing van haar jeugdtrainers. De club wil dankzij een praktijkgericht scholingsprogramma een optimale jeugdopleiding realiseren. Dankzij deze clubspecifieke benadering kan iedere trainer zonder verre reizen, op de eigen locatie, mee denken over de ontwikkeling van de jeugdopleiding van de eigen vereniging.

 

Groot voordeel is dat de trainers niet alleen effectiever te trainen op een kindvriendelijke wijze maar ook gemotiveerd raken om vanuit een eenduidige werkwijze te gaan functioneren. Hierdoor krijgen alle jeugdspelers de gewenste opleiding.

 

Verenigingen die ook graag een interne jeugdtrainerscursus voor haar trainers op de eigen locatie wensen kunnen ons benaderen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.