Succesvolle interne jeugdtrainerscursus bij W.V.V.'67

Gepubliceerd op 3 januari 2020 om 13:39

Bij W.V.V.'67 sloeg de clubspecifieke scholing bijzonder aan bij de jeugdtrainers. 

De afgelopen periode vond bij W.V.V.'67, uit Woensdrecht, de interne jeugdtrainerscursus plaats voor de jeugdtrainers. W.V.V.'67 hecht veel waarde aan een gestructureerde jeugdopleiding van alle jeugdleden. Mede daardoor is er gekozen voor samenwerking met www.jeugdvoetbalopleiding. 

Er was bewust gekozen voor een clubspecifieke trainerscursus om alle jeugdtrainers op dezelfde golflengte te krijgen en de trainers handvatten aan te reiken. Gezien de grote gedrevenheid en leergierigheid van de cursisten smaakt de cursus naar meer. 

Dankzij structurele scholing zal de stijgende lijn binnen de jeugdopleiding van de vereniging (nog) verder kunnen optimaliseren. Want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. 

Steeds meer verenigingen realiseren zich dat scholing van alle jeugdtrainers onmisbaar is om de jeugdopleiding serieus op peil te brengen of te houden. Als jeugdkader hierin scholing en inspiratie krijgt zijn trainers in staat om een positieve bijdrage aan de jeugdopleiding van de vereniging te leveren. Dit is voor iedere vereniging van onschatbare waarde voor de continuïteit. 

Verenigingen die ook belangstelling hebben in de interne jeugdtrainerscursus kunnen nadere informatie verkrijgen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl