SUCCESVOLLE INTERNE JEUGDTRAINERSCURSUS BIJ SV NIEUW UTRECHT

Gepubliceerd op 1 november 2023 om 09:15

De afgelopen periode is bij SV Nieuw Utrecht, de interne jeugdtrainerscursus georganiseerd.

 

Gezien het enthousiasme en de leergierigheid bij de cursisten is deze scholing, volledig, in de smaak gevallen. Omdat de jeugdopleiding van een vereniging met een groot aantal goedwillende trainers en jeugdleiders veel structuur en begeleiding vraagt is collectieve scholing van het totale jeugdkader een ideale manier om de visie en het beleid te vertalen naar de praktijk. Dankzij een clubspecifieke scholing op uw eigen locatie voor alle jeugdtrainers zal de betrokkenheid en het totale niveau aanzienlijk worden vergroot.

 

Het niveau van het jeugdkader bepaalt immers het niveau van de jeugdopleiding. Trainers en leiders raken zeer gemotiveerd als zij vooruitgang bemerken. Samen met de beleidsbepalers van de vereniging kiezen wij voor maatwerk. Uitgangspunt is een interactieve benadering waarbij de totale jeugdopleiding van de betrokken vereniging centraal staat.

 

GROTE VOORDELEN: De jeugdtrainerscursus is op de locatie van de verenigingAlle jeugdtrainers kunnen alle jeugdspelers gerichter leren trainenHet is clubspecifiekMaatwerk wordt gebodenVoor alle jeugdtrainers voor een aantrekkelijke prijsDE VERENIGING MAG ZELF HET AANTAL CURSISTEN BEPALEN!LaagdrempeligVergroot de betrokkenheid van alle jeugdtrainers. Het technisch beleid en de visie van de vereniging wordt door Jeugdvoetbalopleiding verwerkt in het cursusprogramma.

 

Dankzij de pragmatische en interactieve benadering zullen alle deelnemers de scholing is plezierig en zinvol ervaren. Via een dynamische opzet kunnen zowel de onervaren trainers zich ontwikkelen, maar ook gekwalificeerde oefenmeesters zullen via de moderne visie van de docenten nieuwe inzichten opdoen. Groot voordeel om alle jeugdtrainers gezamenlijk te scholen is dat de totale jeugdopleiding van de vereniging hierdoor eenduidiger kan groeien naar het gewenste niveau dat nodig is om alle jeugdspelers optimaal op te leiden.

 

Op deze wijze wil SV Nieuw Utrecht al haar jeugdtrainers op dezelfde golflengte brengen.

 

Verenigingen die ook haar jeugdtrainers maatwerk willen bieden kunnen nadere informatie verkrijgen via info@jeugdvoetbaloopleiding.nl