SUCCESVOLLE RODE DRAAD JEUGDTRAINERSCURSUS BIJ HAZERSWOUDSE BOYS

Gepubliceerd op 31 oktober 2023 om 08:30

Bij Hazerswoudse Boys zijn de jeugdtrainers geschoold door Jeugdvoetbalopleiding in het toepassen van het Rode Draad leerplan.

Als grote voordeel werd door de jeugdtrainers ervaren dat deze driedelige jeugdtrainerscursus volledig was afgestemd op de wensen en behoeften van de jeugdtrainers zelf.

Ook de interactieve benadering en de praktijkgerichte opzet sprak aan. De beleidsbepalers van Hazerswoudse Boys hebben bewust voor voor het Rode Draad leerplan gekozen omdat deze collectieve impuls de totale jeugdopleiding op een een hoger peil brengt.

Doelstelling van V & A.V. Hazerswoudse Boys is om uit te groeien tot een gestructureerde jeugdopleiding waarbij zowel jongens als meisjes veel plezier en progressie beleven dankzij goede geschoolde jeugdtrainers. Dankzij deze professionele ondersteuning is Hazerswoudse Boys hard op weg om uit te groeien tot een vitale jeugdopleiding.

Gezien de goede organisatie binnen de vereniging en de gemotiveerde en leergierige jeugdtrainers is er veel perspectief voor Hazerswoudse Boys om haar doelen te realiseren.

Jeugdvoetbalopleiding is landelijk actief bij een groot aantal verenigingen. Voordeel is de praktijkgerichte en interactieve benadering. Hierdoor ontstaat er een optimaal leerklimaat en is progressie voor iedereen haalbaar.

Verenigingen die ook haar jeugdtrainers verenigingsbreed willen laten opleiden kunnen nadere informatie verkrijgen via www.jeugdvoetbalopleiding.nl