Detachering HJO bij BVCB met ingang van 2022-2023

Gepubliceerd op 15 augustus 2022 om 13:12

Bij BVCB is het besef dat de jeugdopleiding de levensader is van deze echte dorpsvereniging, volledig, aanwezig.


BVCB uit Begschenhoek (ZH),wil dankzij de detachering van een, ervaren, Hoofd jeugdopleiding haar jeugdopleiding optimaliseren. Met ingang van het nieuwe seizoen zal de jeugdopleiding van BVCB professionele ondersteuning krijgen om het jeugdkader optimaal te begeleiden, zodat de doorstroming naar de senioren gestroomlijnder kan plaatsvinden. BVCB hecht waarde aan een gestructureerde jeugdafdeling en wil doorgroeien naar een van de beste jeugdopleidingen uit de regio. Daarom zijn BVCB en Jeugdvoetbalopleiding een samenwerkingsverband aangegaan.

 

De  vereniging is realistisch maar bezit de gezonde ambitie om BVCB tot volle wasdom te willen laten komen. Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in alle facetten van het opleiden van jeugdspelers. Zij is landelijk actief bij een groot aantal verenigingen. Jeugdvoetbalopleiding zal de technische coördinatie verzorgen om tot een “rode draad” te komen vanaf de pupillen tot de senioren. Een belangrijke doelstelling om het jeugdkader te ondersteunen en te begeleiden om de visie en het beleid van de vereniging te vertalen in de praktijk.

 

Jeugdvoetbalopleiding zal  de visie van BVCB vanaf komend seizoen overbrengen op de jeugdtrainers en jeugdleiders zodat alle jeugdspelers een plezierige en leerzame periode tegemoet gaan. Deze samenwerking geeft eens te meer aan dat BVCB verenigingsbreed haar jeugdopleiding verder ontwikkelt.

Verenigingen die meer willen weten over de mogelijkheden om de jeugdopleiding op de vereniging te optimaliseren kunnen, vrijblijvend, contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.