DETACHERING HJO BIJ VV UNO MET INGANG VAN 2022-2023

Gepubliceerd op 25 augustus 2022 om 12:24

Bij vv UNO is het besef dat de jeugdopleiding de levensader is van deze ,jonge vereniging, volledig, aanwezig.

 

De vereniging, wil dankzij de detachering van een, ervaren, Hoofd jeugdopleiding haar jeugdopleiding optimaliseren. Met ingang van het nieuwe seizoen zal de jeugdopleiding van vv UNO professionele ondersteuning krijgen om het jeugdkader optimaal te begeleiden, zodat de doorstroming naar de senioren gestroomlijnder kan plaatsvinden. Het bestuur van vv UNO hecht waarde aan een gestructureerde jeugdafdeling en wil doorgroeien naar een van de beste jeugdopleidingen uit de regio. Daarom zijn vv UNO en Jeugdvoetbalopleiding een samenwerkingsverband aangegaan.

 
Steeds meer verenigingen willen de jeugdopleiding verbeteren omdat de jeugdleden en ouders kwaliteit verlangen. Om de doorstroming te waarborgen is een gestructureerde jeugdopleiding onmisbaar. Jeugdvoetbalopleiding wil verenigingen helpen om jeugdtrainers en jeugdleiders op een gerichte wijze de jeugdspelers op te laten leiden op een manier die past binnen het beleid van de vereniging.

Jeugdvoetbalopleiding detacheert een ervaren HJO. Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in het ondersteunen, scholen en begeleiden van jeugdkader. Ideaal om op een planmatige en gestructureerde wijze het technisch (jeugdbeleid) te ontwikkelen, te implementeren en te bewaken.
 

Jeugdvoetbalopleiding richt zich ,volledig, op de wensen en mogelijkheden van de vereniging. Maatwerk is het vertrekpunt.

 

Jeugdvoetbalopleiding zal  de visie van vv UNO vanaf komend seizoen overbrengen op de jeugdtrainers en jeugdleiders zodat alle jeugdspelers een plezierige en leerzame periode tegemoet gaan. Deze samenwerking geeft eens te meer aan dat vv UNO verenigingsbreed haar jeugdopleiding verder ontwikkelt.

Verenigingen die meer willen weten over de mogelijkheden om de jeugdopleiding op de vereniging te optimaliseren kunnen, vrijblijvend, contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl