VANAF 2022-2023 RODE DRAAD LEERPLAN BIJ RKVV METO

Gepubliceerd op 13 juni 2022 om 09:15

RKVV METO Hecht veel waarde aan een gestructureerde jeugdopleiding. Het Rode draad leerplan is daar volledig voor bedoeld.

 

RKVV METO, uit Hoogerheide, wil de stijgende lijn binnen haar jeugdopleiding verder uitbouwen om het rendement van haar jeugd te vergroten.

 

Na de eerdere interne jeugdtrainerscursus ,onder leiding van www.jeugdvoetbalopleiding.nl was er veel behoefte bij de jeugdtrainers voor een structurele ondersteuning. Met name het Rode Draad leerplan zal hier voor zorgen.

Dankzij maatwerk zullen alle spelers een totale opleiding krijgen aangeboden die aansluit bij leeftijd en niveau. Met name de jeugdspelers profiteren van een planmatige aanpak. Bestaande uit o.a. vaste maand thema's. We verdelen alle teams van de onder 8 tot en met de onder 19.

Tevens ontvangt de vereniging een leerplan voor de mini's en de keepers.

Succesfactor is om alle spelers volgens vaste maand-thema's op te leiden met als uitgangspunten:

# Eerste training in de week: individuele ontwikkeling
# Tweede training in de week: Teamontwikkeling
# Wedstrijd: Leermiddel

De focus ligt, zoals verzocht, op de begeleiding en feedback van trainers tijdens trainingen met de 10 verschillende thema's,tijdens afwisselende trainingsavonden. Als de trainers actief zijn met hun team.

Een toenemend aantal verenigingen is overtuigd van deze totaal methode en zullen er steeds meer clubs vanaf het nieuwe seizoen gebruik gaan maken van het "Rode Draad" leerplan.

Verenigingen die nadere informatie willen over het, succesvolle, Rode Draad leerplan, kunnen, vrijblijvend, contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.