INTERNE JEUGDTRAINERSCURSUS BIJ SC SPIRIT'30 SLAAT AAN

Gepubliceerd op 3 januari 2022 om 14:32

Bij SC Spirit'30 zijn  de afgelopen periode oudere junioren geschoold om de pupillen te kunnen (gaan trainen).

 

Als grote voordeel werd door de jeugdtrainers ervaren dat deze driedelige jeugdtrainerscursus volledig was afgestemd op de wensen en behoeften van de jeugdtrainers zelf.

 

Ook de interactieve benadering en de praktijkgerichte opzet sprak aan. De beleidsbepalers van SC Spirit'30 hebben bewust voor deze interne scholing gekozen omdat deze collectieve impuls de totale jeugdopleiding op een een hoger peil brengt.

 

Doelstelling van SC Spirit'30l is om uit te groeien tot een gestructureerde jeugdopleiding waarbij zowel jongens als meisjes veel plezier en progressie beleven dankzij goede geschoolde jeugdtrainers.

Dankzij deze professionele ondersteuning is SC Spirit.30, uit Hoogkarspel, hard op weg om uit te groeien tot een vitale jeugdopleiding.

Gezien de goede organisatie binnen de vereniging en de gemotiveerde en leergierige jeugdtrainers is er veel perspectief voor SC spirit'30 om haar doelen te realiseren.

Jeugdvoetbalopleiding is landelijk actief bij een groot aantal verenigingen. Voordeel is de praktijkgerichte en interactieve benadering. Hierdoor ontstaat er een optimaal leerklimaat en is progressie voor iedereen haalbaar. Dankzij de club specifieke werkwijze ontstaat het gewenste maatwerk.

De wensen en behoeften van de beleidsbepalers van de vereniging zijn altijd leidend.

Verenigingen die meer willen weten over het vitaliseren van de eigen jeugdopleiding kunnen vrijblijvend nadere informatie verkrijgen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.