WSW Wijdenes kiest voor ( vervolg-)jeugdtrainerscursus

Gepubliceerd op 18 januari 2022 om 14:07

WSW, uit het Noord-Hollandse Wijdenes, kiest, opnieuw voor de scholingsmogelijkheden van jeugdvoetbalopleiding.

Twee jaar geleden is de interne jeugdtrainerscursus zeer in de smaak gevallen waardoor de overtuiging om de jeugdtrainers/leiders een vervolgprogramma volledig aanwezig was binnen de vereniging.

 

Door de jeugdtrainers clubspecifiek te scholen op een wijze die aansluit binnen de eigen clubcultuur wil WSW Wijdenes een impuls bieden om tot een eenduidige leerlijn te komen.

 

Voetbalvereniging WSV Wijdenes heeft gekozen voor een vervolg- jeugdtrainerscursus en tevens  extra bijeenkomsten om het meisjesvoetbal te structureren.

 

Dankzij deze laagdrempelige scholing kunnen alle jeugdtrainers van de vereniging meegroeien in de visie en het beleid van de vereniging.

Dankzij de interactieve en praktijkgerichte benadering van Jeugdvoetbalopleiding neem de kennis en de kunde van de cursisten toe en daardoor krijgen de jeugdspelers een andere benadering tijdens trainingen en wedstrijden. De ontwikkeling van jeugdspelers wordt het vertrekpunt en plezier en progressie zijn sleutelwoorden.

 

De vereniging mag altijd zelf het aantal deelnemers bepalen zonder meerprijs. Ter afsluiting worden op feestelijke wijze de certificaten uitgereikt aan de cursisten. Tevens ontvangen de cursisten enorm veel oefenstof om in de praktijk mee aan de slag te kunnen met hun teams.

Verenigingen die ook meer willen weten over de mogelijkheden van een interne jeugdtrainersscholing  op de eigen locatie voor een onbeperkt aantal jeugdtrainers kunnen contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.