DCV kiest voor interne jeugdtrainerscursus

Gepubliceerd op 16 januari 2022 om 12:47

DCV wil haar jeugdtrainers op dezelfde golflengte brengen dankzij scholing op maat via jeugdvoetbalopleiding.

 

DCV uit Krimpen aan den IJssel, is een club waar de doorstroming vanuit de jeugd naar de senioren cruciaal is. Om de jeugd een brede basis te kunnen bieden is het essentieel de jeugdtrainers handvatten te bieden. 

 

De vereniging wil dankzij de interne jeugdtrainerscursus de jeugdopleiding een impuls bieden. Het doel is om de trainersstaf kennis en kunde te bieden, waardoor het leerklimaat kan ontstaan om jeugdspelers effectief en gestructureerd te scholen. 

 

Grote voordelen:
– Vereniging mag zelf het aantal cursisten bepalen
– Het is interactief
– Het is praktijkgericht
– Visie van de vereniging staat centraal
– Laagdrempelig
– Vergroot samenhang


Een unieke manier om de jeugdopleiding op een hoger niveau te brengen. Jeugdvoetbalopleiding is landelijk actief bij een groot aantal verenigingen waarbij de wensen en behoeften van de vereniging zelf altijd leidend zijn. Iedere club is immers uniek. Dankzij de praktijkgerichte en interactieve benadering ervaren zowel ervaren als beginnende jeugdtrainers de scholing als waardevol. 

 

Hierdoor neemt de kennis en kunde van de jeugdtrainers sterk toe, waardoor de jeugdopleiding van iedere vereniging grote progressie boekt. 

 

Verenigingen die belangstelling hebben in de interne jeugdtrainerscursus kunnen, vrijblijvend, contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl