Interne jeugdtrainerscursus bij vv Achtmaal slaat aan

Gepubliceerd op 17 mei 2018 om 15:33

Bij vv Achtmaal worden de jeugdtrainers geschoold door jeugdvoetbalopleiding.

Als grote voordeel werd door de jeugdtrainers ervaren dat deze driedelige jeugdtrainerscursus volledig was afgestemd op de wensen en behoeften van de jeugdtrainers zelf.

Ook de interactieve benadering en de praktijkgerichte opzet sprak aan. De beleidsbepalers van vv Achtmaal hebben bewust voor deze interne scholing gekozen omdat deze collectieve impuls de totale jeugdopleiding op een een hoger peil brengt.

Doelstelling van vv Achtmaal is om uit te groeien tot een gestructureerde jeugdopleiding waarbij zowel jongens als meisjes veel plezier en progressie beleven dankzij goede geschoolde jeugdtrainers. Dankzij deze professionele ondersteuning is vv Achtmaal hard op weg om uit te groeien tot een vitale jeugdopleiding.

Gezien de goede organisatie binnen de vereniging en de gemotiveerde en leergierige jeugdtrainers is er veel perspectief voor vv Achtmaal om haar doelen te realiseren.

Jeugdvoetbalopleiding is landelijk actief bij een groot aantal verenigingen. Voordeel is de praktijkgerichte en interactieve benadering. Hierdoor ontstaat er een optimaal leerklimaat en is progressie voor iedereen haalbaar.

Dankzij de club specifieke werkwijze ontstaat het gewenste maatwerk.

De wensen en behoeften van de beleidsbepalers van de vereniging zijn 
altijd leidend.

Verenigingen die meer willen weten over het vitaliseren van de eigen jeugdopleiding kunnen vrijblijvend nadere informatie verkrijgen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.