Rode draad jeugdtrainerscursus succesvol verlopen bij vv Renswoude

Gepubliceerd op 11 december 2020 om 15:25

Voetbalvereniging Renswoude wil graag investeren in de jeugd. Daarom is gezonden voor coronaproof Rode Draad jeugdtrainerscursus.


In het kader van het Rode Draad Leerplan onder leiding van www.jeugdvoetbalopleiding.nl, heeft het bestuur en de TC van vv Renswoude alle  jeugdtrainers de mogelijkheid geboden de Rode Draad leerplan jeugdtrainerscursus van jeugdvoetbalopleiding te volgen.

 

De afgelopen weken hebben alle jeugdtrainers met veel enthousiasme deelgenomen aan deze opleiding. Tijdens een drietal intensieve- en interactieve bijeenkomsten hebben de trainers, naast de nodige oefenstof, veel bruikbare tips gekregen hoe ze een training nog beter kunnen invullen.

 

Aan het eind van de laatste trainingsbijeenkomst zijn de certificaten uitgereikt aan de trainersgroep. Gezien ook het grote plezier en de beleving van de diverse jeugdteams, die als demo groep fungeerde, zijn de bijeenkomsten volledig geslaagd. 


Verenigingen die nadere informatie wensen over de unieke scholingsmogelijkheden kunnen, vrijblijvend, contact opnemen via  
info@jeugdvoetbalopleiding.nl