Interne jeugdtrainerscursus bij VDZ slaat aan

Gepubliceerd op 18 november 2020 om 14:56

Iedereen was zeer te spreken over de interne jeugdtrainerscursus bij VDZ.

Volledig coronaproof, buiten op het veld en gericht op het trainen van de jeugd.

 
Al jarenlang verzorgd Jeugdvoetbalopleiding scholing van jeugdtrainers en coaches bij VDZ. De voetbalvereniging uit Arnhem kiest nadrukkelijk voor het optimaliseren van haar jeugdopleiding. De afgelopen periode werd namens www.jeugdvoetbalopleiding.nl een interne jeugdtrainerscursus georganiseerd. Jeugdvoetbalopleiding is zowel in Nederland als België actief bij een groot aantal verenigingen.
 
Dankzij de clubspecifieke benadering ontstond er veel interactie en via de praktijkgerichte werkwijze konden de jeugdtrainers van VDZ de gewenste progressie boeken. De cursisten hebben in drie avonden op eenduidige wijze een basis geleerd om de jeugd binnen de opleiding een aantrekkelijke en uitdagende training aan te bieden.

Met name de circuit-training was van hoog niveau en had zowel veel intensiteit, variatie en succesbeleving! De jeugdtrainers hebben veel kennis opgedaan en de onderlinge samenwerking is sterk toegenomen.
 
Verenigingen die meer willen weten over de scholingsmogelijkheden kunnen contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl