Interne jeugdtrainerscursus bij ASV'33 groot succes

Gepubliceerd op 20 december 2018 om 10:23

Bij ASV'33 zijn de jeugdtrainers geschoold door Jeugdvoetbalopleiding.

Als grote voordeel werd door de jeugdtrainers ervaren dat deze driedelige jeugdtrainerscursus volledig was afgestemd op de wensen en behoeften van de jeugdtrainers zelf.

Ook de interactieve benadering en de praktijkgerichte opzet sprak aan. De beleidsbepalers van ASV'33,uit het Brabantse Aarle-Rixtel, hebben bewust voor deze interne scholing gekozen omdat deze collectieve impuls de totale jeugdopleiding op een een hoger peil brengt.

Doelstelling van ASV'33 is om uit te groeien tot een gestructureerde jeugdopleiding waarbij zowel jongens als meisjes veel plezier en progressie beleven dankzij goede geschoolde jeugdtrainers. Dankzij deze professionele ondersteuning is ASV'33 hard op weg om uit te groeien tot een vitale jeugdopleiding.

Gezien de goede organisatie binnen de vereniging en de gemotiveerde en leergierige jeugdtrainers is er veel perspectief voor ASV'33 om haar doelen te realiseren.

Jeugdvoetbalopleiding is landelijk actief bij een groot aantal verenigingen. Voordeel is de praktijkgerichte en interactieve benadering. Hierdoor ontstaat er een optimaal leerklimaat en is progressie voor iedereen haalbaar.

Dankzij de clubspecifieke werkwijze ontstaat het gewenste maatwerk.

De wensen en behoeften van de beleidsbepalers van de vereniging zijn altijd leidend.

Verenigingen die meer willen weten over het vitaliseren van de eigen jeugdopleiding kunnen vrijblijvend nadere informatie verkrijgen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.