Inspirerende brainstormsessie bij VDZ

Gepubliceerd op 10 december 2018 om 10:31

Jeugdvoetbalopleiding analyseert de uitkomst van de analyse om clubspecifiek advies te bieden.

De vereniging uit Arnhem bezit een grote jeugdafdeling maar wil dit verenigingsbreed op een hoger niveau brengen. Om de samenhang in de jeugdopleiding te structureren zal er een praktijkgerichte werkwijze worden geadviseerd teneinde een verenigingsbrede aanpak te realiseren zodat ook de overgang van de jeugd naar de senioren effectiever kan verlopen.

 

VDZ staat bekend om haar sterke cultuur en vrijwilligers maar er zijn nog voldoende kansen om verdere stappen te maken op technisch gebied. 

 

Tijdens de bijeenkomst in Arnhem bleek eens te meer de drive bij de beleidsbepalers om het "rendement" van de vereniging uit te bouwen.

Jeugdvoetbalopleiding is in staat om de vereniging te helpen aan een "route" die aansluit bij de specifieke wensen en behoeften van de betreffende vereniging. Maatwerk is noodzakelijk om tot het gewenste succes te komen.

 

Verenigingen die belangstelling in een clubspecifiek technisch beleidsplan kunnen, vrijblijvend, contact met ons opnemen via: info@jeugdvoetbalopleiding.nl.