Kosteloze jeugdvoetbaldagen voor clubs

Gepubliceerd op 30 juni 2023 om 07:30

Juist nu willen kinderen zich ontwikkelen in het voetbal met veel plezier. In een nader te bepalen schoolvakantie kan dit ook bij uw vereniging gerealiseerd worden om de jeugd een onvergetelijke voetbalactiviteit te bieden. 


Voor verenigingen met 20 jeugdteams of meer is er een UNIEKE aanbieding.

De jeugdvoetbaldagen zijn speciaal bedoeld om kinderen een kwalitatief en uitdagend voetbalprogramma te bieden waar zij zich volledig kunnen uitleven op een wijze die aansluit bij leeftijd en niveau. De vereniging zelf hoeft weinig inspanning te leveren om dit succesvolle voetbalevenement aan haar jeugd te kunnen laten aanbieden. Alle kinderen uit de jeugd van 5 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Men hoeft geen lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden.

De organisatie is in handen van www.jeugdvoetbalopleiding.nl en is aanwezig met een volledige trainersstaf om de kinderen een unieke happening te bieden.

Zie filmbeelden:: https://youtu.be/qxhctqOlQJA

Men krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de een intensief en veelzijdig voetbalprogramma. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.

 

Voor de vereniging ( Met minimaal 20 jeugdteams)  zijn er geen kosten verbonden aan de tweedaagse of driedaagse jeugdvoetbalactiviteit. De ouders van de deelnemende kinderen betalen zelf voor deelname van hun zoon/dochter. Hiervoor biedt Jeugdvoetbalopleiding:

  • Een uitgebalanceerd trainingsprogramma, gericht op alle facetten van het voetbal.
  • Drinken voor alle deelnemers.
  • Een leuk aandenken voor iedereen.
  • Prijzen voor de winnaars.

Deze activiteit bij uw vereniging Is bedoeld om de jeugd een onvergetelijke happening te bezorgen en uw vereniging onder de aandacht te brengen als jeugdvoetbalbolwerk.

     

Als dank voor de gastvrijheid en faciliteiten ontvangt de vereniging:

  • Een jeugdtrainersavond als scholing voor alle jeugdtrainers van de club. 
  • Uitgebreid oefenstofpakket voor de jeugdopleiding van de vereniging. 

 

Tevens veel positieve publiciteit en een uniek geheel verzorgde activiteit voor de jeugd.

BELANGSTELLING?
Graag informeren wij u via een, vrijblijvende, presentatie op uw vereniging over deze unieke manier om zonder inspanning de jeugd een topevenement aan te bieden zonder kosten voor uw vereniging.

Wij komen graag bij u langs.

 

Neem contact met ons op via de volgende knop: Contact

Jeugdvoetbaldagen Op De Vereniging
PDF – 1,5 MB 640 downloads