OVV KIEST VOOR DE INTERNE JEUGDTRAINERSCURSUS

Gepubliceerd op 12 juli 2023 om 12:41

OVV, uit Oostvoorne (Zuid-Holland) wil haar jeugdtrainers club specifiek laten scholen via de interne jeugdtrainerscursus.

 

Een toenemend aantal verenigingen kiest voor de interne jeugdtrainerscursus bestaande uit drie cursusavonden op de eigen locatie voor haar trainersstaf. Voetbalvereniging OVV, heeft gekozen voor een interne jeugdtrainerscursus om de jeugdtrainers club specifiek te scholen op een wijze die aansluit binnen de eigen clubcultuur. Dankzij een laagdrempelige interne jeugdtrainerscursus kunnen alle jeugdtrainers van de vereniging meegroeien in de visie en het beleid van de vereniging.

Dankzij de interactieve en praktijkgerichte benadering van Jeugdvoetbalopleiding neem de kennis en de kunde van de cursisten toe en daardoor krijgen de jeugdspelers een andere benadering tijdens trainingen en wedstrijden. De ontwikkeling van jeugdspelers wordt het vertrekpunt en plezier en progressie zijn sleutelwoorden.

De vereniging mag altijd zelf het aantal deelnemers bepalen zonder meerprijs. Ter afsluiting worden op feestelijke wijze de certificaten uitgereikt aan de cursisten.

VOORDELEN:
# Het is club specifiek
# Maatwerk wordt geboden
# Voor alle jeugdtrainers voor een aantrekkelijke prijs
# DE VERENIGING MAG ZELF HET AANTAL CURSISTEN BEPALEN!
# Laagdrempelig
# Interactief
# Praktijkgericht
# Vergroot de betrokkenheid van alle jeugdtrainers. Het technisch beleid en de visie van de vereniging wordt door Jeugdvoetbalopleiding verwerkt in het cursusprogramma.

Verenigingen die ook meer willen weten over de mogelijkheid van een interne jeugdtrainerscursus op de eigen locatie voor een onbeperkt aantal jeugdtrainers kunnen contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.