Jeugdvoetbalopleiding detacheert TJC bij SJZ

Gepubliceerd op 28 juni 2019 om 09:25

SJZ, uit Zoeterwoude, wil dankzij de detachering van een technisch jeugdcoördinator haar jeugdopleiding optimaliseren.

 

Met ingang van het nieuwe seizoen zal de jeugdopleiding van SJZ professionele ondersteuning krijgen om het jeugdkader optimaal te begeleiden, zodat de doorstroming naar de senioren gestroomlijnder kan plaatsvinden. SJZ hecht waarde aan een gestructureerde jeugdafdeling en wil doorgroeien naar een van de beste jeugdopleidingen uit de regio. Daarom zijn SJZ en Jeugdvoetbalopleiding een samenwerkingsverband aangegaan.

 

De vereniging is realistisch maar bezit de gezonde ambitie om SJZ tot volle wasdom te willen laten komen. Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in alle facetten van het opleiden van jeugdspelers. Zij is landelijk actief bij een groot aantal verenigingen. Jeugdvoetbalopleiding zal de technische coördinatie verzorgen om tot een “rode draad” te komen vanaf de pupillen tot en met de junioren. Een belangrijke doelstelling om het jeugdkader te ondersteunen en te
begeleiden om de visie en het beleid van de vereniging te vertalen in de praktijk.

Jeugdvoetbalopleiding zal de visie van SJZ vanaf komend seizoen overbrengen op de jeugdtrainers en jeugdleiders zodat alle jeugdspelers een plezierige en leerzame periode tegemoet gaan. Deze samenwerking geeft eens te meer aan dat SJZ verenigingsbreed haar jeugdopleiding verder ontwikkelt. Verenigingen die meer willen weten over de mogelijkheden om de jeugdopleiding op de vereniging te optimaliseren kunnen,vrijblijvend, contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.