ACTIE: Uniek oefenstofpakket voor iedere jeugdvoetbaltrainer

Gepubliceerd op 16 juli 2020 om 08:25

Jeugdvoetbalopleiding heeft specifieke digitale oefenstof ontwikkelt om op ieder niveau alle leeftijdsgroepen gestructureerd op te leiden.

 

Zowel ervaren als beginnende jeugdtrainers kunnen hier, zonder veel voorbereidingstijd, succesvol mee aan de slag.


Dankzij gerichte trainingen kunnen alle jeugdspelers progressie boeken waardoor ze langer plezier hebben in het voetbal en dus langer bij de vereniging actief blijven voetballen. Uitgangspunt is om vanaf de basis iedere jeugdspeler baas over de bal te laten worden tot en met het tactisch inzicht verbeteren en spelers zelf keuzes laten maken tijdens complexe situaties in de wedstrijd.

COMPLETE OEFENSTOFBOEK:
Ruim driehonderd bladzijden met ontelbaar veel specifieke trainingsvormen die als ideale basis dienen voor iedere jeugdtrainer.
Te bestellen voor €39,50. Klik hier om het Complete oefenstofboek los te bestellen.

TRAININGSJAARPLAN:
Per leeftijdsgroep volledige uitgewerkte trainingen geschikt voor ieder niveau. In heldere en begrijpelijke jaarplannen per leeftijdsfasen kan zowel de ervaren als de beginnende trainer een seizoen lang spelers optimaal opleiden. Zowel Spelers als trainers zullen nog meer plezier beleven bij de vereniging.

Te bestellen voor €39,50. Klik hier om het Trainingsjaarplan los te bestellen.

TECHNIEKTRAINING LEERPLAN:
Het techniektraining leerplan heeft Wiel Coerver als inspiratiebron om iedere jeugdspeler baas over bal te laten worden via dynamische en veelzijdige trainingsvormen. Door een veelzijdige techniektraining neemt niet alleen het balgevoel toe in beide benen; de trainingen stellen spelers ook in staat opbouwend en aanvallend voetbal te spelen, geen kick en rush voetbal.
Te bestellen voor € 29,50. Klik hier om het Techniektraining leerplan los te bestellen.

JEUGDKEEPERS LEERPLAN
Dit praktijkgericht keepersleerplan is gericht op keepers op allerlei niveaus en voor specifieke leeftijdsgroepen om gericht progressie te boeken. Dit gestructureerde document stelt iedere jeugdkeeperstrainer in staat om effectief en doelgericht te werk te gaan.
Te bestellen voor €29,50. Klik hier om het jeugdkeerpersleerplan los te bestellen.


AANBIEDING: Alle vier de oefenstofboeken voor slechts €99,50  ( Normaal €138,-)Zowel per stuk als in genoemde aanbieding bestelbaar.

Bestellen?

Klik hier om het uniek oefenstofpakket te bestellen!

 

Want iedere jeugdspeler verdient een goede opleiding!


«   »