Volop scholingsmogelijkheden via Jeugdvoetbalopleiding

Gepubliceerd op 5 juni 2020 om 08:13

Steeds meer verenigingen kiezen voor de unieke scholingsmogelijkheden van Jeugdvoetbalopleiding.


Er kan nu reeds gepland worden voor het seizoen 20-21.

 

Ideaal om alle jeugdtrainers van de vereniging te scholen op de eigen locatie. In heel Nederland wordt er volop gepland met een toenemend aantal verenigingen.


Steeds meer verenigingen realiseren zich dat de goedwillende trainers van de jeugdteams, dankzij korte en praktijkgerichte scholing, in staat worden gesteld de jeugdspelers gerichter op te leiden.


Omdat de jeugdopleiding van een vereniging met een groot aantal goedwillende trainers en jeugdleiders veel structuur en begeleiding vraagt, is collectieve scholing van het totale jeugdkader een ideale manier om de visie en het beleid te vertalen naar de praktijk. Dankzij een specifieke scholing op uw eigen locatie voor alle jeugdtrainers zal de betrokkenheid en het totale niveau aanzienlijk worden vergroot.
Zie voor de vele mogelijkheden www.jeugdvoetbalopleiding.nl


Het niveau van het jeugdkader bepaalt immers het niveau van de jeugdopleiding.Trainers en leiders raken zeer gemotiveerd als zij vooruitgang bemerken. Samen met de beleidsbepalers van de vereniging kiezen wij voor maatwerk. Het uitgangspunt is een interactieve benadering waarbij de totale jeugdopleiding van de betrokken vereniging centraal staat.

 

Hierbij een overzicht van mogelijkheden om de jeugdopleiding uw vereniging (nog) verder te ontwikkelen. De filmbeelden geven een goed beeld van de diverse mogelijkheden.


# Interne trainerscursus
Alle jeugdtrainers van de vereniging kunnen hier aan deelnemen. ZONDER extra kosten!
Drie avonden is te doen voor de gemiddelde jeugdtrainer en daardoor een grote opkomst van de trainers bij de club. Via een praktijkgericht en interactief programma ontstaat er een enorme impuls voor de jeugdafdeling van de vereniging. Inclusief clubspecifieke trainersmap en totaalpakket met o.a veel oefenstof.
Klik op de link voor een voorbeeld van de interne jeugdtrainerscursus: https://www.youtube.com/watch?v=oTEz1FJ9O5w


# Diverse Thema-avonden:
Deze zijn zowel afzonderlijk als gezamenlijk te reserveren. Er zijn meerdere thema-avonden te boeken:
– Presteren met plezier ; voor trainers, leiders, ouders.
– Coaching ; voor trainers en leiders
– Wedstrijdgericht trainen; voor trainers
– Jeugdopleiding ; voor trainers en leiders
– Wiel Coerver-methode ; voor trainers
– Speelwijze ; voor trainers en leiders
– Wedstrijdanalyse: voor trainers
– De rol van de (op-)leider ; voor leiders
– Wedstrijdgericht trainen ; voor traiers
Zie filmbeelden via de link: https://www.youtube.com/watch?v=JEvZjww7CJI

 

# COACH-DE-COACHES
Op een of meerdere zaterdagen worden de jeugdtrainers/leiders voor, tijdens en na de wedstrijd gevolgd. Behalve een analyse volgt ook coaching en persoonlijke feedback om het coachen van de jeugd effectiever en gerichter te laten plaatsvinden. Hierdoor komt de ontwikkeling en spelplezier van de kinderen (nog) meer centraal te staan.
Zie filmbeelden via de link: https://www.youtube.com/watch?v=Ejz-GN5k7Tk


Jeugdvoetbalopleiding past de scholingsmogelijkheden volledig aan wat de vereniging
wenst om te het gewenste maatwerk te komen. Verenigingen die nadere informatie wensen kunnen, vrijblijvend, contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl

l