Technisch jeugdbeleidsplan: maatwerk voor de vereniging

Gepubliceerd op 18 februari 2023 om 11:08

Een onmisbare stap om de jeugdopleiding structureel te verbeteren is een technisch jeugdbeleidsplan.

 

Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in het ondersteunen en adviseren van verenigingen die stappen willen maken om te komen tot een optimale jeugdopleiding. Samen met de beleidsbepalers van de vereniging zorgen wij voor een clubspecifiek meerjarig technisch jeugdbeleidsplan dat gericht is op de totale jeugdopleiding.

 

Het technisch jeugdbeleidsplan zal als een "rode draad" door de opleiding van de allerjongsten tot de overgang naar de senioren lopen. Het plan dient praktisch toepasbaar te zijn en moet dankzij de uniforme werkwijze van het jeugdkader de kwaliteit van de jeugdopleiding verbeteren. Met name de jeugdspelers profiteren van een planmatige aanpak. Jeugdvoetbalopleiding is in staat om de vereniging te helpen aan meerjarenplan dat aansluit bij de specifieke wensen en behoeften van de betreffende vereniging. Maatwerk is noodzakelijk om tot het gewenste succes te komen.

Verenigingen die belangstelling in een clubspecifiek technisch beleidsplan kunnen, vrijblijvend contact met ons opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.