SCHOLINGSPROGRAMMA VALT IN DE SMAAK BIJ AVV COLUMBIA

Gepubliceerd op 15 februari 2023 om 14:47

Bij AVV Columbia, in Apeldoorn, zijn de jeugdtrainers geschoold door jeugdvoetbalopleiding. 

 

Als grote voordeel werd door de jeugdtrainers ervaren dat deze jeugdtrainerscursus volledig was afgestemd op de wensen en behoeften van de jeugdtrainers zelf. 

 

Ook de interactieve benadering en de praktijkgerichte opzet sprak aan. De beleidsbepalers van  AVV Columbia hebben bewust voor deze interne scholing gekozen omdat deze collectieve impuls de totale jeugdopleiding op een een hoger peil brengt. 

 

Doelstelling van AVV Columbia is om uit te groeien tot een gestructureerde jeugdopleiding waarbij zowel jongens als meisjes veel plezier en progressie beleven dankzij goede geschoolde jeugdtrainers. Mede dankzij deze professionele ondersteuning is AVV Columbia hard op weg omuit te groeien tot een vitale jeugdopleiding. 

 

Gezien de goede organisatie binnen de vereniging en de gemotiveerde en leergierige jeugdtrainers is er veel perspectief voor AVV Columbia om haar doelen te realiseren.

 

Jeugdvoetbalopleiding is landelijk actief bij een groot aantal verenigingen. Voordeel is de praktijkgerichte en interactieve benadering. Hierdoor ontstaat er een optimaal leerklimaat en is progressie voor iedereen haalbaar. 

 

Dankzij de clubspecifieke werkwijze ontstaat het gewenste maatwerk.

 

De wensen en behoeften van de beleidsbepalers van de vereniging zijn altijd leidend. 

 

Verenigingen die meer willen weten over het vitaliseren van de eigenjeugdopleiding kunnen vrijblijvend nadere informatie verkrijgen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.