Opnieuw scholing bij RKSV Avesteyn/vv Heeswijk

Gepubliceerd op 12 februari 2020 om 10:03

Na de succesvolle interne jeugdtrainerscursus van vorig seizoen is er nu gekozen voor een vervolgcursus met nieuwe elementen.


Omdat de jeugdtrainers nadrukkelijk verzocht hebben om verdere stappen te willen maken hebben de beleidsbepalers opnieuw contact genomen met Jeugdvoetbalopleiding om dit specifiek in te vullen op een wijze die aansluit bij de wensen van de jeugdtrainers. Zodat maatwerk geleverd kan worden.

Dankzij de interactieve en praktijkgerichte benadering van Jeugdvoetbalopleiding neem de kennis en de kunde van de cursisten toe en daardoor krijgen de jeugdspelers een andere benadering tijdens trainingen en wedstrijden. De individuele ontwikkeling staat in deze cursus centraal. Hoe organiseer je als trainer de training afgestemd op leeftijd en niveau. Geen rijtjes of stilstaande spelers maar veel variatie en afwisseling met veel intensiteit waarbij de coaching spelers in staat stelt om vooruitgang te boeken vanuit specifieke doelstellingen. De ontwikkeling van jeugdspelers wordt het vertrekpunt en plezier en progressie zijn de sleutelwoorden. Ter afsluiting worden op feestelijke wijze de certificaten uitgereikt aan de cursisten.


Doordat alle jeugdtrainers van de vereniging gezamenlijk hier aan deelnemen is er sprake van collectieve scholing waardoor de onderlinge samenhang versterkt en er een uniforme jeugdopleiding kan ontstaan.

 

Verenigingen die belangstelling hebben in onze scholingsmogelijkheden kunnen, vrijblijvend, contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.