Landelijke jeugdtrainersavond bij RCSV Zestienhoven

Gepubliceerd op 17 februari 2020 om 10:40

Op vrijdag 6 maart 2020 zal de landelijke jeugdtrainersavond plaatsvinden in Rotterdam op het complex van Zestienhoven. De opzet is zeer praktijkgericht en interactief.


Het thema van deze avond zal zijn: Het trainen van jeugdspelers. Het gaat hierbij om zowel de training van pupillen als de junioren. Speciale aandacht zal op deze avond geschonken worden aan de ontwikkeling van spelers op technisch gebied.

Techniektraining is onmisbaar binnen de opleiding van jeugdspelers. Het praktijkgerichte programma omvat niet alleen een demo met spelers, maar tevens kunnen de trainers zelf de voordelen van de trainingsaccenten beleven dankzij een training voor de trainers. Trainers die niet op het veld kunnen mee doen maar willen kijken zijn uiteraard ook welkom.

Aandachtspunten:
- Rekening houden met leeftijdsgroep
- Rekening houden met niveau
- Organiseren van de training
- Intensiteit training optimaliseren
- Trainen vanuit doelstellingen
- Individuele ontwikkeling
- Talentontwikkeling
- Techniektraining
- Relatie training-wedstrijd
- Thema gericht trainen

De jeugdtrainersavond is er voor jeugdtrainers om de jeugd (nog) beter te kunnen trainen en coachen. Hierbij worden praktische tips en trucs besproken en getoond in de praktijk. Ideaal voor zowel de ervaren als de beginnende jeugdtrainers om aan deel te nemen. Wij verzoeken daarom deze informatie aan andere jeugdtrainers door te geven zodat ook zij deel kunnen nemen aan deze unieke jeugdtrainersavond. De jeugdtrainersavond is voor alle jeugdtrainers toegankelijk. Zowel een aanrader voor de ervaren als de beginnende trainer. Met name de verbinding tussen training en wedstrijd staat centraal. Waarbij de coaching afgestemd moet zijn op de spelers.

Programma jeugdtrainersavond op vrijdag 6 maart 2020
Doelgroep:
 trainers en coaches actief binnen het jeugdvoetbal.
18:30 Inloop
19:00 Inleiding
19:15 Trainen jeugdspelers in de praktijk (demo op veld)
20:30 Pauze
20:45 Training voor trainers (op het veld)
21:45 Visie
22:00 Afsluiting

De organisatie is in handen van: www.jeugdvoetbalopleiding.nl

INSCHRIJVEN:
De kosten voor deze interactieve en praktijkgerichte avond bedragen €15,- per persoon. Klik hier om aan te melden

 

Jeugdtrainers van diverse verenigingen zullen aanwezig zijn dus een ideale gelegenheid om kennis uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen.

OEFENSTOFBOEK GRATIS!
Bij deelname aan deze jeugdtrainersavond ontvangt u GRATIS, digitaal, een OEFENSTOFPAKKET met enorm veel oefenstof gericht op de technische ontwikkeling van jeugdspelers. Ideaal om alle jeugdtrainers op gestructureerde wijze de jeugd op te leiden.

Deze avond is bedoeld om op een praktijkgerichte en interactieve wijze nieuwe inzichten op te doen en te delen.