JEUGDTRAINERSAVONDEN BIJ SV DIE HAGHE

Gepubliceerd op 3 mei 2024 om 13:43

Jeugdvoetbalopleiding zal vanaf komend seizoen intensief samenwerken met SV Die Haghe nu reeds scholing.

 

SV Die Haghe wil specifieke scholing voor alle jeugdtrainers afgestemd op leeftijd en niveau. Het bestuur hecht veel waarde aan een optimale jeugdopleiding voor al haar jeugdspelers en heeft daarom gekozen voor een gericht opleidingsprogramma voor de jeugdtrainers.

Er zijn specifieke jeugdtrainersavonden voor:
- Onderbouw-trainers (JO7 t/m JO12)
- Middenbouw/Bovenbouw-trainers (JO13 t/m JO19)

Het niveau van een goede jeugdopleiding is immers afhankelijk van het niveau van de jeugdtrainers. De club uit Den Haag heeft gekozen voor een verenigingsbrede aanpak afgestemd op de wensen en behoeften van de vereniging. Kortom maatwerk!

Jeugdvoetbalopleiding heeft in nauw overleg met de beleidsbepalers een scholingsprogramma samengesteld om op een interactieve en 
praktijkgerichte wijze de jeugdopleiding van SV Die Haghe (verder) te optimaliseren.

Jeugdvoetbalopleiding verzorgt landelijk specifieke scholingsprogramma’s bij clubs op alle niveaus waarbij de ontwikkeling en het spelplezier van de jeugd het vertrekpunt blijft. De wensen en behoeften van de vereniging zijn altijd leidend.

Verenigingen die vrijblijvend nadere informatie wensen over de diverse mogelijkheden om de jeugdtrainers en/of jeugdleiders te scholen kunnen 
contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.