UNIEK! Interne jeugdtrainerscursus voor onbeperkt aantal deelnemers

Gepubliceerd op 12 februari 2024 om 08:29

In heel Nederland inmiddels succesvol toegepast bij een toenemend aantal verenigingen.

 

De interne jeugdtrainerscursus is ideaal om alle jeugdtrainers op dezelfde golflengte te krijgen. Jeugdvoetbalopleiding is landelijk actief bij een toenemend aantal verenigingen. 

Steeds meer verenigingen realiseren zich dat scholing van jeugdtrainers een voorwaarde is om de jeugd de juiste opleiding te bieden op de club. Ideaal om alle jeugdtrainers en jeugdleiders meer kennis en kunde aan te reiken zodat de jeugdopleiding binnen uw vereniging (verder) kan optimaliseren.

FILMBEELDEN https://youtu.be/Nil1TwRwBbQ

 

De meeste jeugdtrainers bij een vereniging zijn ongediplomeerd en vormen het grote legioen van vrijwilligers die een verantwoorde rol hebben bij de jeugdtraining.

Omdat de jeugdopleiding van een vereniging met een groot aantal goedwillende trainers en jeugdleiders veel structuur en begeleiding vraagt is collectieve scholing van het totale jeugdkader een ideale manier om de visie en het beleid te vertalen naar de praktijk. Dankzij een clubspecifieke scholing op uw eigen locatie voor alle jeugdtrainers zal de betrokkenheid en het totale niveau aanzienlijk worden vergroot.

Het niveau van het jeugdkader bepaalt immers het niveau van de jeugdopleiding. Trainers en leiders raken zeer gemotiveerd als zij vooruitgang bemerken. Samen met de beleidsbepalers van de vereniging kiezen wij voor maatwerk. Uitgangspunt is een interactieve benadering waarbij de totale jeugdopleiding van de betrokken vereniging centraal staat.

 

GROTE VOORDELEN:

  • De jeugdtrainerscursus is op de locatie van de vereniging
  • Alle jeugdtrainers kunnen alle jeugdspelers gerichter leren trainen
  • Het is clubspecifiek
  • Maatwerk wordt geboden
  • Voor alle jeugdtrainers voor een aantrekkelijke prijs
  • DE VERENIGING MAG ZELF HET AANTAL CURSISTEN BEPALEN!
  • Laagdrempelig
  • Vergroot de betrokkenheid van alle jeugdtrainers. Het technisch beleid en de visie van de vereniging wordt door Jeugdvoetbalopleiding verwerkt in het cursusprogramma.


Dankzij de pragmatische en interactieve benadering zullen alle deelnemers de scholing is plezierig en zinvol ervaren. Via een dynamische opzet kunnen zowel de onervaren trainers zich ontwikkelen, maar ook gekwalificeerde oefenmeesters zullen via de moderne visie van de docenten nieuwe inzichten opdoen. Groot voordeel om alle jeugdtrainers gezamenlijk te scholen is dat de totale jeugdopleiding van de vereniging hierdoor eenduidiger kan groeien naar het gewenste niveau dat nodig is om alle jeugdspelers optimaal op te leiden

 

De interne jeugdtrainerscursus is een driedeling programma verdeelt over drie avonden waarbij alle jeugdtrainers van de vereniging kunnen deelnemen (zonder extra kosten per deelnemer). De cursus wordt afgesloten met een certificaat voor alle deelnemers.
Daarnaast ontvangt de vereniging:

  • Het complete oefenstofboek
  • Unieke trainersmap met clubnaam en logo
  • Het complete trainingsjaarplan

 

Data en tijden worden in onderling overleg vastgesteld.

 

De cursuskosten zijn afhankelijk van de ligging van uw club en op aanvraag verkrijgbaar via  info@jeugdvoetbalopleiding.nl

 

Mocht uw vereniging ook belangstelling hebben in scholing op uw vereniging voor een onbeperkt aantal jeugdtrainers van uw club neem dan gerust contact op via: info@jeugdvoetbalopleiding.nl