GEDETACHEERDE TECHNISCH JEUGDMANAGER BIJ ZVV'56

Gepubliceerd op 29 april 2024 om 10:34

Bij Bij ZVV'56 is hetr optimaliseren en het structurer4en van de haar jeugdopleiding  de reden dat de vereniging  al jaren nauw samen werkt met Jeugdvoetbalopleiding.


ZVV'56, wil dankzij de detachering van een, ervaren, Technisch jeugdmanager haar jeugdopleiding (verder) uitbouwen. Met ingang van het nieuwe seizoen zal de jeugdopleiding van de vereniging uit Apeldoorn professionele ondersteuning krijgen om het jeugdkader optimaal te begeleiden, zodat de doorstroming naar de senioren gestroomlijnder kan plaatsvinden. Het bestuur  hecht waarde aan een gestructureerde jeugdafdeling en wil doorgroeien naar een van de beste jeugdopleidingen uit de regio. 

 

De  vereniging is realistisch maar bezit de gezonde ambitie om ZVV'56 tot volle wasdom te willen laten komen. Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in alle facetten van het opleiden van jeugdspelers. Zij is landelijk actief bij een groot aantal verenigingen. Jeugdvoetbalopleiding zal de technische coördinatie verzorgen om tot een “Rode Draad” te komen vanaf de pupillen tot de senioren. Een belangrijke doelstelling om het jeugdkader te ondersteunen en te begeleiden om de visie en het beleid van de vereniging te vertalen in de praktijk.

 

Jeugdvoetbalopleiding zal  de visie van ZVV'56 vanaf komend seizoen overbrengen op de jeugdtrainers en jeugdleiders zodat alle jeugdspelers een plezierige en leerzame periode tegemoet gaan. Deze samenwerking geeft eens te meer aan dat ZVV'56 verenigingsbreed haar jeugdopleiding verder ontwikkelt.

Verenigingen die meer willen weten over de mogelijkheden om de jeugdopleiding op de vereniging te optimaliseren kunnen, vrijblijvend, contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.