GESLAAGDE INTERNE JEUGDTRAINERSCURSUS BIJ FC VLOTBRUG

Gepubliceerd op 29 september 2023 om 10:50

Bij FC Vlotbrug  zijn de jeugdtrainers geschoold door Jeugdvoetbalopleiding.

Als grote voordeel werd door de jeugdtrainers ervaren dat deze driedelige jeugdtrainerscursus volledig was afgestemd op de wensen en behoeften van de jeugdtrainers zelf.

Ook de interactieve benadering en de praktijkgerichte opzet sprak aan. De beleidsbepalers van FC Vlotbrug uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland), hebben bewust voor deze interne scholing gekozen omdat deze collectieve impuls de totale jeugdopleiding op een een hoger peil brengt.

Doelstelling van FC Vlotbrug is om uit te groeien tot een gestructureerde jeugdopleiding waarbij zowel jongens als meisjes veel plezier en progressie beleven dankzij goede geschoolde jeugdtrainers. Dankzij deze professionele ondersteuning is FC Vlotbrug hard op weg om uit te groeien tot een vitale jeugdopleiding.

Gezien de goede organisatie binnen de vereniging en de gemotiveerde en leergierige jeugdtrainers is er veel perspectief voor FC Vlotbrug om haar doelen te realiseren.

Jeugdvoetbalopleiding is landelijk actief bij een groot aantal verenigingen. Voordeel is de praktijkgerichte en interactieve benadering. Hierdoor ontstaat er een optimaal leerklimaat en is progressie voor iedereen haalbaar.

Dankzij de clubspecifieke werkwijze ontstaat het gewenste maatwerk.

De wensen en behoeften van de beleidsbepalers van de vereniging zijn altijd leidend.

Verenigingen die de interne jeugdtrainerscursus voor haar jeugdtrainers wensen kunnen contact opnemen via 
info@jeugdvoetbalopleiding.nl