RODE DRAAD LEERPLAN JEUGDTRAINERSCURSUS GROOT SUCCES BIJ ZVV'56

Gepubliceerd op 27 september 2022 om 14:01

Voetbalvereniging ZVV'56 wil graag investeren in de jeugd, het succes van haar selectieteams ligt immers voor het grootste deel in de opleiding van de eigen jeugd. 

 

In het kader van het Rode Draad Leerplan onder leiding van www.jeugdvoetbalopleiding.nl  heeft het bestuur van ZVV'56, uit Apeldoorn, alle  jeugdtrainers de mogelijkheid geboden de Rode draadleerplan  jeugdtrainerscursus van jeugdvoetbalopleiding te volgen.

 

De afgelopen weken hebben alle jeugdtrainers met veel enthousiasme deelgenomen aan deze opleiding. Tijdens een drietal intensieve- en interactieve bijeenkomsten hebben de trainers, naast de nodige oefenstof, veel bruikbare tips gekregen hoe ze een training nog beter kunnen invullen.

 

Aan het eind van de laatste trainingsbijeenkomst zijn de certificaten uitgereikt aan de trainersgroep. Gezien ook het grote plezier en de beleving van de diverse jeugdteams, die als demo groep fungeerde, zijn de bijeenkomsten volledig geslaagd. 

 

Verenigingen die nadere informatie wensen over de unieke scholingsmogelijkheden kunnen, vrijblijvend, contact opnemen via  info@jeugdvoetbalopleiding.nl