Het verbeteren van de Opbouw van achteruit

Steeds meer verenigingen willen de jeugdopleiding optimaliseren omdat dit voor de langere termijn bepalend is voor de toekomst en het perspectief van de totale vereniging.

 

Omdat een vereniging bij het opleiden van haar jeugdspelers vooral te maken heeft met veel goedwillende vrijwilligers, is een gerichte aanpak door alle betrokkenen, noodzakelijk om alle jeugdspelers beter te leren voetballen. Door deze gerichte aanpak kan de ontwikkeling van het individu en het team op passende wijze, in de gehele breedte van de vereniging, plaatsvinden.

 

Specifiek trainen vanuit thema's is een gestructureerde werkwijze om binnen de gehele jeugdopleiding  van de vereniging samenhang te creëren. Alle jeugdspelers profiteren van een planmatige aanpak. Hierdoor wordt het rendement van de jeugdopleiding vergroot.

Jeugdvoetbalopleiding verzorgt scholing op maat op een clubspecifieke manier, waardoor op gestructureerde en eenduidige wijze, de jeugdtrainers op een praktijkgerichte en interactieve wijze leren opleiden binnen het "thema-gericht opleiden".

Het thema verbeteren van de opbouw wordt aangeboden voor de verschillende leeftijdsfasen waarbij iedere trainer een "houvast" heeft aan deze geboden aanpak maar zelf kan inspelen op het niveau van de spelers individueel en collectief op teamniveau zodat er maatwerk kan ontstaan

Dankzij deze benadering zullen spelers zich gericht kunnen ontwikkelen en het benodigde inzicht verkrijgen wat zorgt voor de gewenste succesbeleving!

Prijs: € 19,50

Vul onderstaand formulier in om de pdf te bestellen.

Na het afronden van het betaalproces kunt u de PDF gelijk online downloaden.

Link kwijt? Klik dan hier om alsnog uw bestelling af te ronden.