Juniorentraining

Omdat blijkt dat veel junioren afhaken en de doorstroming van de jeugd naar de senioren geen eenvoudige opgave is moeten de oudere leeftijdsgroepen specifiek getraind worden.

 

Naar aanleiding van de ervaringen van de diverse verenigingen is hier specifiek op ingespeeld zodat het rendement voor de vereniging (verder) kan toenemen en iedere jeugdtrainer op ieder niveau, ongeacht zijn trainerservaring, optimaal de junioren gestructureerd kan opleiden. 


Prijs: €29,50

Deze trainingsvormen zorgen voor een gestructureerde werkwijze om binnen de jeugdopleiding van de vereniging, voor de  jeugd van 13 tot en met 19 jaar, toe te passen. Deze oefenstof zorgt voor enerzijds specifieke aandacht voor de individuele ontwikkeling maar ook voor de teamontwikkeling. Zowel de vaardigheden als het inzicht om de juiste keuzes te leren maken nemen sterk toe dankzij deze visie.

Dankzij deze trainingsaanpak zullen de junioren een passende en aansprekende opleiding krijgen aangeboden die aansluit bij leeftijd en niveau. Hierdoor blijven de jeugdspelers langer voetballen en kan het inpassen van de junioren naar de senioren succesvol gerealiseerd worden binnen de vereniging.

Grote voordelen:

  • Iedere jeugdspeler krijgt een gestructureerde jeugdopleiding waarbij rekening wordt gehouden met leeftijd en niveau.
  • Zonder veel voorbereidingstijd kan iedere jeugdtrainer gericht en effectief zijn spelers opleiden.
  • Trainers hoeven niet zelf op zoek naar allerlei oefenstof op internet, etc.
  • Voor iedere leeftijdsfase zijn volledig uitgewerkte trainingen beschikbaar.
  • Uitdagende en prikkelende trainingsvormen.
  • Geschikt voor iedere juniorentrainer op ieder niveau.
  • Voor nieuwe/toekomstige jeugdtrainers overzichtelijk en herkenbaar zodat zij direct kunnen mee profiteren van deze werkwijze.
  • Rendement jeugdopleiding van iedere club vergroot enorm.

Bestel nu

Let op de download komt gelijk na de betaalpagina op het internetscherm te staan!

Betaallink kwijt? Geen probleem!

Klik hier om alsnog de betaling te verrichten en de bestelling af te ronden. De  PDF is op het moment dat de betaling succesvol is afgerond direct, op die pagina, te downloaden.