verbeteren van Balbezit naar balverlies

Steeds meer verenigingen kiezen voor een eenduidige en gestructureerde jeugdopleiding, waarbij de ontwikkeling van alle jeugdspelers het ultieme doel is.

In dit specifieke PDF staat het verbeteren van de omschakeling van balbezit naar balverlies centraal. Dit sluit volledig aan binnen de "Nederlandse voetbalcultuur".

Het spel van "Kick en Rush" voetbal is niet aan te raden binnen de jeugdopleiding. Door de technische vaardigheden en het tactisch inzicht te ontwikkelen en hier vanaf de jongste jeugd aan te werken leren kinderen dit spelenderwijs.

Spelers moeten leren om snel om te schakelen zodra als team de bal wordt verloren. Er is geen tijd voor teleurstelling en razendsnelle team-reactie is vereist. Compact en gegroepeerd verdedigen is vereist.

Met name het Moment leren herkennen wanneer er als team moet worden omgeschakeld om gevaar te voorkomen en de bal te heroveren. Met name de snelheid en felheid is hierbij belangrijk om aan te leren.

Deze keuzes dient de jeugd te leren via specifieke trainingen met de juiste coachaccenten. Zodat spelers hier binnen de jeugdopleiding stappen in kunnen maken.

Door het verbeteren van het omschakelen van balbezit naar balverlies optimaal te benutten ondervinden alle jeugdspelers hier grote voordelen van en neemt de kans op een grotere doorstroming van vanuit de junioren naar de senioren sterk toe!

prijs: € 19,50

Vul onderstaand formulier in om de pdf te bestellen.

Na het afronden van het betaalproces kunt u de PDF gelijk online downloaden.

 

Link kwijt? Klik dan hier om alsnog uw bestelling af te ronden.