LANDELIJKE JEUGDTRAINERSAVOND(EN) IN HET NAJAAR

Gepubliceerd op 6 september 2022 om 09:44

In het najaar van 2022 gaan de landelijke jeugdtrainersavonden weer van start. Deze zullen plaatsvinden op diverse vrijdagavonden.

 

Alle deelnemers kunnen door het bijwonen van deze landelijke jeugdtrainersavond een licentiepunt van de KNVB ontvangen. Iedere gediplomeerde jeugdtrainer moet zijn/haar trainerslicentie, van de KNVB, iedere 3 jaar verlengen.

Het is mogelijk om meerdere avonden te kiezen zodat men meer studiepunten behaalt. Iedere Landelijke jeugdtrainersavond kent een specifiek thema. Dus veel variatie wordt geboden.

Uiteraard zijn alle trainers van harte welkom om deel te nemen ongeacht of zij in het bezit zijn van een trainersdiploma.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 
Deze, avonden zullen geheel in het teken staan van ‘het trainen van pupillen en junioren’, met speciale aandacht die uitgaat naar technische ontwikkeling van spelers. Deze avond is bedoeld om jeugdtrainers (nog) beter de jeugd te kunnen laten trainen en coachen. Tijdens de landelijke jeugdtrainersavond worden praktische tips en trucs besproken en getoond in de praktijk. Zo is de avond zowel informatief als interactief. Daarnaast ontvangen deelnemers GRATIS uitgebreide oefenstof.

ZIE FILMBEELDEN https://youtu.be/HnqLn0QPisg
 
De kosten voor de landelijke jeugdtrainersavond zijn slechts €15,- per persoon. Dus wil je graag je trainerskennis verrijken dan is het zinvol om hieraan deel te nemen.
 
Klik hier voor het overzicht van de landelijke jeugdtrainersavonden per regio
 
Men kan dus zelf kiezen op welke datum en locatie het best uitkomt. Gekozen is om meerdere regio's te bezoeken zodat meerdere jeugdtrainers een landelijke jeugdtrainersavond kunnen bijwonen. ⠀