ENERVERENDE INTERNE JEUGDTRAINERSCURSUS BIJ V EN V'68

Gepubliceerd op 1 maart 2022 om 08:40

De afgelopen periode verzorgde www.jeugdvoetbalopleiding.nl de INTERNE JEUGDTRAINERSCURSUS bij V en V '68, in Garyp (Friesland)

voor een gedreven en leergierige trainersstaf die grote progressie heeft geboekt.

 

Een van de grootste voordelen is dat de vereniging zelf het aantal deelnemende cursisten mag bepalen zonder extra kosten.

 

Dus ALLE jeugdtrainers van de vereniging kunnen mee doen aan deze praktijkgerichte en interactieve scholing op de locatie van de club zelf.

 

Dankzij de clubspecifieke benadering ontstond er veel interactie en via de praktijkgerichte werkwijze konden de jeugdtrainers de gewenste progressie boeken. De cursisten hebben in drie avonden op eenduidige wijze een basis geleerd om de jeugd binnen V en V'68 een aantrekkelijke en uitdagende training aan te bieden. 

 

Met name de circuit-training was van hoog niveau en had zowel veel intensiteit, variatie en succesbeleving!

 

De jeugdtrainers hebben veel kennis opgedaan en de onderlinge samenwerking is sterk toegenomen. De roep om een vervolgprogramma kwam nadrukkelijk vanuit de jeugdtrainers. Bestuur zal met Jeugdvoetbalopleiding is overleg gaan om tot een duurzame jeugdopleiding te kunnen komen.

 

Verenigingen die meer willen weten over de scholingsmogelijkheden kunnen contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.