SJO PEKELA 2000 KIEST VOOR INTERNE JEUGDTRAINERSCURSUS

Gepubliceerd op 8 maart 2022 om 12:21

Omdat SJO Pekela 2000 veel waarde hecht aan haar jeugdopleiding zal er binnenkort een interne jeugdtrainerscursus plaatsvinden.SJO Pekela is in 1999 opgericht als samenwerkende jeugdopleiding van twee Groningse verenigingen: Damacota en PJC.
Deze vereniging is bedoeld om de jeugd samen te voegen zodat er een optimaal voetbalklimaat kan ontstaan voor alle kinderen uit de regio.

Het scholen van de jeugdtrainers bij SJO Pekela 2000  sluit daar volledig op aan. De organisatie is in handen van www.jeugdvoetbalopleiding.nl.

Het gaat om collectieve scholing van alle jeugdtrainers waardoor de onderlinge samenhang en uitwisseling van kennis als een eenduidige werkwijze voor de totale opleiding van onze jeugdspelers kan zorgdragen.

 

GROTE VOORDELEN:

- Dankzij de clubspecifieke benadering is er sprake van maatwerk

- De scholing is op de eigen locatie

- Gekozen wordt voor een interactieve werkwijze

- Praktijkgericht

- Laagdrempelig: iedere trainer kan hier mee aan de slag

- De saamhorigheid en de eenduidigheid vergroot enorm

- Motivatie en betrokkenheid jeugdtrainers neemt toe

- Nieuwe inspiratie voor iedere jeugdtrainer


ZIE FILMBEELDEN https://youtu.be/Nil1TwRwBbQ

 

Dankzij de pragmatische en interactieve benadering zullen alle deelnemers de scholing is plezierig en zinvol ervaren.

Via een dynamische opzet kunnen zowel de onervaren trainers zich ontwikkelen, maar ook gekwalificeerde oefenmeesters zullen via de

moderne visie van de docenten nieuwe inzichten opdoen. Groot voordeel om alle jeugdtrainers gezamenlijk te scholen dat de

totale jeugdopleiding van de vereniging hierdoor eenduidiger kan groeien naar het gewenste niveau dat nodig is om alle jeugdspelers

optimaal op te leiden.

 

Alle cursisten ontvangen heel veel oefenstof om structureel op een succesvolle wijze de training van de jeugd te kunnen verzorgen.