RKSV MARGRIET KIEST VOOR SCHOLING OP MAAT

Gepubliceerd op 19 februari 2022 om 13:45

Jeugdvoetbalopleiding zal binnenkort een specifiek scholingsprogramma verzorgen voor de jeugdtrainersstaf van RKSV Margriet.

De vereniging uit Oss  staat bekend om haar grote focus op haar jeugd.

Een groot aantal ,voormalige, jeugdspelers heeft het betaalde voetbal bereikt. Absolute toppers zoals: Arnaut Danjuma Groeneveld, Ruud van Nistelrooij, Marc van Hintum, Rens van Eijden, Mitchell van Bergen, Dean van de Sluijs en Luuk Koopmans. 

RKSV Margriet wil specifieke scholing voor alle jeugdtrainers afgestemd op leeftijd en niveau. Het bestuur hecht veel waarde aan een optimale jeugdopleiding voor al haar jeugdspelers en heeft daarom gekozen voor een gericht opleidingsprogramma voor de jeugdtrainers en jeugdleiders. Het niveau van een goede jeugdopleiding is immers afhankelijk van het niveau van de jeugdtrainers. De club uit Brabant heeft gekozen voor een verenigingsbrede aanpak afgestemd op de wensen en behoeften van de vereniging. Kortom maatwerk!

Jeugdvoetbalopleiding heeft in nauw overleg met de beleidsbepalers een scholingsprogramma samengesteld om op een interactieve en 
praktijkgerichte wijze de jeugdopleiding van de club (verder) te optimaliseren.

Jeugdvoetbalopleiding verzorgt landelijk specifieke scholingsprogramma’s  bij clubs op alle niveaus waarbij de ontwikkeling en het spelplezier van de jeugd het vertrekpunt blijft. De wensen en behoeften van de vereniging zijn altijd leidend.

Verenigingen die vrijblijvend nadere informatie wensen over de diverse mogelijkheden om de jeugdtrainers en/of jeugdleiders te scholen kunnen 
contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.