VV SCO START MET RODE DRAAD LEERPLAN

Gepubliceerd op 31 augustus 2021 om 13:40

De Brabantse vereniging wil haar jeugdopleiding uniform en optimaal laten verlopen. Daarom start de vereniging dit seizoen met deze "Totaal-opleiding".

Bij vv SCO wil men de expertise van www.jeugdvoetbalopleiding.nl benutten om tot een eenduidige leerlijn te komen.

 

Jeugdvoetbalopleiding zorgt voor scholing op maat wat voor een verenigingsbrede impuls heeft gezorgd.

Een toenemend clubs aantal kiest voor het Rode Draad Leerplan van jeugdvoetbalopleiding. 

Omdat een vereniging bij het opleiden van haar jeugdspelers vooral te maken heeft met veel goedwillende vrijwilligers is een gerichte aanpak door alle betrokkenen noodzakelijk om alle jeugdspelers beter te leren voetballen waardoor de ontwikkeling van het individu en het team op passende wijze collectief kan plaatsvinden.

Het concept "het Rode Draad Leerplan" is een gestructureerde werkwijze om binnen de jeugdopleiding van de vereniging, voor de gehele jeugd, toe te passen. Jeugdvoetbalopleiding is in staat om uw club te helpen bij een eenduidige planmatige aanpak dat aansluit bij de wensen en behoeften van de vereniging.

Dankzij maatwerk zullen de spelers een totale opleiding krijgen aangeboden die aansluit bij leeftijd en niveau. Met name de jeugdspelers profiteren van een planmatige aanpak. Zeer veel verschillende vormen en trainingen met kwaliteit. We verdelen alle teams van onder 8 tot en met onder 19 in drie verschillende groepen: Onderbouw onder 8, 9, 10 , 11 en 12 spelers, Middelbouw onder 13, 14 en 15 spelers, Bovenbouw onder 16, 17, 18 en 19 spelers.

Succesfactor is om alle spelers volgens vaste maand-thema's op te leiden met als uitgangspunten:
# Eerste training in de week: individuele ontwikkeling
# Tweede training in de week: Teamontwikkeling
# Wedstrijd: Leermiddel

 

De vereniging kan kiezen uit verschillende mogelijkheden om tot de gewenste "Rode Draad" te komen in haar jeugdopleiding:

Dankzij deze structurele benadering van de jeugdopleiding zal de vereniging een enorme progressie boeken en zullen jeugdtrainers en jeugdleiders effectiever kunnen bijdragen aan een eenduidige opleiding van de jeugd.

Voor nadere informatie kunt u, vrijblijvend, contact met ons opnemen via:info@jeugdvoetbalopleiding.nl.