OPTIMALE SEIZOENSTART VIA KICK-OFF JEUGDVOETBALOPLEIDING

Gepubliceerd op 16 juni 2023 om 10:58

Steeds meer clubs maken gebruik van de kick-off van Jeugdvoetbalopleiding.


Jeugdvoetbalopleiding zorgt voor een inspirerende en verbindende bijeenkomst op de locatie van de vereniging om vanuit een brede basis het seizoen in te gaan.

 

Doelstelling: vanuit een collectieve bijeenkomst, met jeugdtrainers, jeugdleiders, bestuur, jeugdbestuur en coördinatoren eensgezind het seizoen starten waarbij gezamenlijke doelen het "wij-gevoel" binnen de vereniging zullen bevorderen. Hierdoor wordt de samenhang vergroot hetgeen tot een eenduidige "rode draad" zal zorgen waardoor de doorstroming van jeugd naar senioren gestroomlijnder zal verlopen.


Communicatie en samenwerking kunnen daardoor effectiever plaatsvinden. Het ontwikkelen van jeugdspelers staat centraal op een plezierige en uitdagende wijze zodat de jeugd niet vroegtijdig afhaakt maar ook bij de senioren op het niveau dat men aankan actief wil blijven bij de club.

 

Doelgroep: Jeugdtrainers, jeugdleiders, bestuur, jeugdbestuur

 

PROGRAMMA

19.00 uur Inleiding (in kantine)

19.15 uur Demo (op veld)

20.15 uur Pauze

20.30 uur Terugkoppeling

21.30 uur Visie (interactief)

22.00 uur Afsluiting

 

Dankzij deze kick-off ,voor de totale jeugdopleiding bij de vereniging, ontstaat het gewenste draagvlak om binnen de kaders van de visie en het beleid van de vereniging verenigingsbreed de jeugd op de juiste wijze te trainen, coachen en te begeleiden.

 

De specifieke wensen en mogelijkheden van de vereniging zijn altijd het vertrekpunt. Maatwerk is het grote doel. Ideaal om verenigingbreed het nieuwe seizoen in te gaan.

 

Verenigingen die meer willen weten over de opzet van de kick-off op de eigen locatie kunnen vrijblijvend contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.