ASV'33 kiest voor interne jeugdtrainerscursus

Gepubliceerd op 16 oktober 2018 om 15:12

ASV'33 kiest bewust voor de scholingsmogelijkheden van Jeugdvoetbalopleiding, omdat dit clubspecifiek is.

 

De vereniging uit Brabant is een echte dorpsclub en moet het volledig hebben van de doorstroming vanuit de jeugdafdeling. Het scholen van de jeugdtrainers is daarbij cruciaal om het niveau van de jeugdopleiding (verder) te optimaliseren. De interne jeugdtrainerscursus sluit daar volledig op aan.

 

GROTE VOORDELEN:
– Het is op de locatie van de vereniging
– De visie en het beleid van de vereniging staan centraal
– Laagdrempelig
– Interactief
– Praktijkgericht
– Vereniging mag zelf het aantal deelnemers bepalen
– Cursus bevat veel oefenstof als naslagwerk

 

Om iedereen op dezelfde golflengte te brengen en de onderlinge samenwerking te structureren is scholing op maat onmisbaar. De interne jeugdtrainerscursus als impuls voor de jeugdopleiding. Een toenemend aantal verenigingen in Nederland en België kiest voor de interne jeugdtrainerscursus. Dankzij de collectieve scholing van alle trainers op de locatie van de eigen club spreekt dit jeugdtrainers bijzonder aan. Deze korte maar krachtige scholing biedt een interactief- en praktijkgerichte scholing, waardoor alle jeugdtrainers op dezelfde golflengte kunnen komen. Dankzij deze cursus op maat neemt de kwaliteit van de jeugdopleiding van de vereniging sterk toe.

 

Verenigingen die belangstelling hebben in de interne jeugdtrainerscursus kunnen nadere informatie verkrijgen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl