Geslaagde interne jeugdtrainerscursus bij WSW Wijdenes

Gepubliceerd op 30 juni 2020 om 14:48

De voetbalvereniging uit Noord-Holland kiest nadrukkelijk voor het optimaliseren van haar jeugdopleiding.


De afgelopen periode werd namens www.jeugdvoetbalopleiding.nl een interne jeugdtrainerscursus georganiseerd. Jeugdvoetbalopleiding is
Landelijk actief bij een groot aantal verenigingen.

 

Dankzij de clubspecifieke benadering ontstond er veel interactie en via de praktijkgerichte werkwijze konden de jeugdtrainers van WSW de gewenste progressie boeken. De cursisten hebben in drie avonden op eenduidige wijze een basis geleerd om de jeugd binnen de vereniging een aantrekkelijke en uitdagende training aan te bieden. Met name de circuit-training was van hoog niveau en had zowel veel intensiteit, variatie en succesbeleving!

 

De jeugdtrainers hebben veel kennis opgedaan en de onderlinge samenwerking is sterk toegenomen.

 

Doelstelling van WSW Wijdenes is om uit te groeien tot een gestructureerde jeugdopleiding waarbij zowel jongens als meisjes veel plezier en progressie beleven dankzij goede geschoolde jeugdtrainers. Het bestuur is overtuigd dat de ingeslagen weg dient te worden voortgezet om de jeugdopleiding verder te optimaliseren middels scholing van het jeugdkader.

 

De jeugdtrainers hebben veel kennis opgedaan en de onderlinge samenwerking is sterk toegenomen. Verenigingen die meer willen weten over de scholingsmogelijkheden kunnen contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.