Jeugdvoetbalopleiding: de oefenstofspecialist

Gepubliceerd op 23 juni 2022 om 22:00

Jeugdvoetbalopleiding heeft heel veel oefenstof ontwikkelt om op ieder niveau alle leeftijdsgroepen gestructureerd op te leiden.


Zowel ervaren als beginnende jeugdtrainers kunnen hier, zonder veel voorbereidingstijd, succesvol mee aan de slag.

 

Dankzij gerichte trainingen kunnen alle jeugdspelers progressie boeken waardoor ze langer plezier hebben in het voetbal en dus langer bij de vereniging actief blijven voetballen. Uitgangspunt is om vanaf de basis iedere jeugdspeler baas over de bal te laten worden tot en met het tactisch inzicht verbeteren en spelers zelf keuzes laten maken tijdens complexe situaties in de wedstrijd.

 

Hierbij een voorproefje.

 

COMPLETE OEFENSTOFBOEK:
Ruim driehonderd bladzijden met ontelbaar veel specifieke trainingsvormen die als ideale basis dienen voor iedere jeugdtrainer.

 

TRAININGSJAARPLAN:
Per leeftijdsgroep volledige uitgewerkte trainingen geschikt voor ieder niveau. In heldere en begrijpelijke jaarplannen per leeftijdsfasen kan zowel de ervaren als de beginnende trainer een seizoen lang spelers optimaal opleiden. Zowel spelers als trainers zullen nog meer plezier beleven bij de vereniging.

 

TECHNIEKTRAINING LEERPLAN:
Het techniektraining leerplan heeft Wiel Coerver als inspiratiebron om iedere jeugdspeler baas over bal te laten worden via dynamische en veelzijdige trainingsvormen. Door een veelzijdige techniektraining neemt niet alleen het balgevoel toe in beide benen; de trainingen stellen spelers ook in staat opbouwend en aanvallend voetbal te spelen, geen kick en rush voetbal.

JAARPLAN INDIVIDUEEL GERICHT TRAINEN
Omdat de individuele ontwikkeling van jeugdspelers cruciaal is binnen de jeugdopleiding is dit jaarplan ideaal voor iedere jeugdtrainer om progressie te boeken binnen de opleiding van de jeugd. Volledig uitgewerkte trainingen zorgen voor de nodige inspiratie.

 

JAARPLAN WEDSTRIJDGERICHT TRAINEN

Om de jeugd het spel te leren lezen en voetbalproblemen inzichtelijk te laten worden zijn specifieke wedstrijdgerichte trainingen cruciaal voor het totale team om de samenhang tussen te training en wedstrijd te realiseren. De verschillende thema's zorgen voor een eenduidige leerlijn voor
alle leeftijdsgroepen binnen de totale jeugdopleiding.

COMBIDEAL: JAARPLANNEN INDIVIDUEEL-EN WEDSTRIJDGERICHT TRAINEN
De voordelige aanbieding met beide jaarplannen als pakket zorgt voor optimale werkwijze voor iedere jeugdtrainer. Deze totale opleiding werkt zeer succesvol in de praktijk. Volledig uitgewerkte trainingen zorgen voor de nodige inspiratie.

CLUBSPECIFIEKE TRAINERSMAP
Om als jeugdtrainer alles planmatig en gestructureerd te kunnen laten verlopen is de clubspecifieke trainersmap ideaal om de ontwikkeling van zijn spelers binnen het team inzichtelijk te maken. Alles met de eigen clubnaam en het clublogo weergegeven. De mogelijkheid om trainingen en wedstrijden voor te bereiden en te analyseren maakt het als jeugdtrainer haalbaar om het beste uit het trainerschap te halen.

Jeugdkeepersleerplan
Dit leerplan is overzichtelijk en eenvoudig toepasbaar voor iedere keeperstrainer maar ook zeer waardevol voor de overige jeugdtrainers.
Alle aspecten van de opleiding van alle leeftijdsgroepen komen uitvoerig aan bod hierdoor kan iedere jeugdkeeper zich optimaal ontwikkelen.

En daarnaast is er nog veel meer oefenstof is beschikbaar.

 

Meer weten?
Kijk dan nu snel op http://www.jeugdvoetbalopleiding.com/oefenstof of klik hier

 

Want iedere jeugdspeler verdient een goede opleiding!