ROAC kiest voor Rode Draad jeugdtrainerscursus in 2020-2021

Gepubliceerd op 8 mei 2020 om 09:21

ROAC is overtuigd van de meerwaarde van het Rode Draad leerplan en wil dit verder uitbouwen.

 

ROAC is een vitale dorpsvereniging in de polder van Rijpwetering waarbij het opleiden van de eigen jeugd centraal staat.

De vereniging hecht veel waarde aan een eenduidige en duurzame jeugdopleiding om de doorstroming van de jeugd richting de senioren te verbeteren.

Juist omdat bij ROAC veel goedwillende vrijwilligers zich inzetten als jeugdtrainer is de Rode Draadjeugdtrainerscursus ideaal om verenigingsbreed de jeugd een optimale opleiding te kunnen bieden.

Dankzij maatwerk zullen alle spelers een totale opleiding krijgen aangeboden die aansluit bij leeftijd en niveau. Met name de jeugdspelers profiteren van een planmatige aanpak. Bestaande uit o.a. vaste maand thema’s. De succesfactor is om alle spelers volgens vaste maand-thema’s op te leiden met als uitgangspunten:
# Eerste training in de week: individuele ontwikkeling
# Tweede training in de week: Teamontwikkeling
# Wedstrijd: Leermiddel

Een toenemend aantal verenigingen is overtuigd van deze totaal methode en zullen vanaf het nieuwe seizoen gebruik gaan maken van het “Rode Draad” leerplan.


Verenigingen die nadere informatie willen over de Rode Draad leerlijn kunnen vrijblijvend, contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl